viernes, 24 de marzo de 2017

Gaztazko tarta




GAZTA TARTA


OSAGAIAK:
  1. Gaileta pakete bat
  2. Gurina 100g
  3. Gazta freskoa 250g
  4. Esne-gaina 250g
  5. Ur beroa (edalontzi bat)
  6. Limoi zukua
  7. Gelatina zuriaren hautsa (koiladakara bat)
PRESTAKETA:

  1. Txikitu gailetak, ondo birrindu arte.
  2. Gaileta nahastu gurin urtuarekin.
  3. Molde batera lortutako masa bota eta forma eman iezaiozu koilara baten bidez.
  4. Forma lortu ondoren, hozkailuan sartu.
  5. Bestalde, nahastu ur beroa, limoi-zukua eta gelatina. Denbora luze batean irabiatzen egon beharko zara, gelatina urtua lortu harte.
  6. Nahastu esne-gaina gaztarekin eta nahastu ondoren hozkiluan sartutako masa atera.
  7. Esne-gaina eta gaztarekin lortutako nahasketa hozkailutik ateratako nahasketaren gainean bota beharko duzu. hau da, gailetaren gainean.
  8. Bukatzeko, sartu tarta hozkiluan, bertan 2 ordu egon beharko litzateke baina noizbehinka begiratu beharko duzu.

No hay comentarios:

Publicar un comentario